Főoldal Fa ablakok, erkélyajtók Kül- és beltéri fa ajtók Bútorok Redőnyök, szunyoghálók Árak Kapcsolat

Fa beltéri ajtó gyártásának leírása

A beltéri ajtót az építményen belüli helységek elválasztására, lezárására használjuk. Velük szemben az a követelmény, hogy esztétikusak legyenek és megfeleljenek az adott helység stílusának.

A FA:

Az ajtók anyaga asztalos minőségű szárított hossztoldott vagy toldásmentes borovi fenyő. Keresztmetszete 45 X 110 mm-es.

A BETÉTEK:

A betétek többfélék lehetnek (tömörfa, furnérozott, MDF, üveg, stb.).

A VASALAT:

A vasalat hosszú időre garantálja a biztonságos működést. A beltéri ajtókhoz 55 mm-es vagy 90 mm-es zárat használunk megrendeléstől függően. A pánt részen 3 dimenzióban állítható vasalatot használunk

3 dimenziós pánt

        

55 mm-es zár

90 mm-es zár


A KILINCS:

Termékeinkhez széles kilincsválasztékot kínálunk.

Kilincs választék megtekintése

A KÜSZÖB:

A küszöb keményfából készül két oldalán süllyesztett rézborítással.

A FELÜLETKEZELÉS:

A felületkezelés előtt a munkadarabok több lépcsős csiszolása történik. Ezután a kiválasztott szín felhordása következik több lépésben, a műveletek közt polircsiszolással tökéletesítjük a felületet finomságát. Milesi spa Hydrocrom vizes bázisú lazúrrendszert használunk, a színek illetve a színkombinációk színminta kollekciónkból tetszés szerint kiválaszthatók.

A BEÉPÍTÉS:

A tok rögzítése a falba tokrögzítőkarmokkal történik, ügyelve a függőleges és a vízszintes elhelyezésre és a szárnyak precíz működésére. A tok és a fal közötti hézagot purhabbal kell kitölteni a rögzítés fixálása érdekében.

Vissza a lap tetejére